Süller Cumhuriyet İlkokulu

WEB https://sullercumhuriyet.meb.k12.tr
Adres : SÜLLER MAH. AVCILAR SK. SÜLLER CUMHURIYET ILKOKULU BLOK NO 5 İÇ KAPI NO 1 ÇAL / DENİZLİ
VİZYON : İDEALİMİZ; Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı ve kendine rehber edinen, Bilim ve teknolojiyi günlük hayatında yaşayan, uygulayan ve bu alanda önder olabilen, Türk Milli Eğitim sistemini özümsemiş, değişmeyen tek şey değişimdir diyen, Ülke kalkınmasının çağdaş milli eğitimden geçtiğine inanan, “Bugün ne yaptım değil, yarın daha farklı ne yapacağım” diyen,Girişimcilik ruhunu yaşatan öğrenciler yetiştirerek, eğitim kalitesiyle her zaman ilk sırada olan, Katılımcı demokrasiyi yaşam ve yönetim biçimi haline getirmiş bir okul olabilmektir.
MİSYON : Çağdaş eğitimimizin içinde velilerimizin de etkili olmasını sağlamış, Kendini tanıyan,Etkili iletişim becerilerini uygulayan, çevresiyle uyumlu, Bilgi teknolojilerini en üst düzeyde kullanabilen, Sürekli yenilik içerisinde olan, Mükemmellik yolculuğunda sürekliyol alan bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli öğretim
Saatler : Ders başlama:08:30 Ders bitiş :14:30
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : il ve ilçe merkezinden her saat minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kasabamız ortalama 4000 nüfuslu beldedir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine uzaklık 80 km ilçe merkezine uzaklık 12 km
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :